Zaalvoetbalschoenen Puma Blackwhitesafety Evotouch It 3 Yellow TFK1Jl35uc
Official Nike Fleece Joggingbroek Tech Jogger Heren 595k399766Nou WdCrBQoex

 

Een stage pedagogie of onderwijs lopen kan het hele jaar door. We geven de voorkeur aan studenten die een stage langer dan 4 weken kunnen lopen, maar ook kortere periodes kunnen besproken worden. De stage kan plaatsvinden in Melle of Cadzand, waar overnachting op het domein Cadzandië

Official Nike Fleece Joggingbroek Tech Jogger Heren 595k399766Nou WdCrBQoex

mogelijk is.

Iedere stagestudent heeft een andere achtergrond, interessegebied en eigen talenten. Daarom proberen we het takenpakket zo veel mogelijk af te stemmen in overleg met jou zodat jij kunt bijleren in iets wat jou prikkelt. Hieronder vind je een aantal voorbeeldtaken waaruit jouw stage kan bestaan. Voor jouw stage houden we een persoonlijk gesprek om te polsen naar jouw verwachtingen en je takenpakket daarop af te stemmen.

Force Een Air Comfy 1 Goedkope Verkoop Dames Schoenen Uitermate Nike OwXPZiuTk

Enkele voorbeeldtaken:

  • Pedagogische pakketten uitwerken voor scholen en jeugdgroepen die een verblijf plannen in Cadzand. Deze stage geeft je een representatieve kijk op de begeleiding van schooluitstappen.
  • Actief vormgeven van de inhoud van onze kampen door het plannen van bezoeken & workshops in specifieke kampthema’s.
  • Verder ontwikkelen van onze inspiratiedraaiboeken per kampthema. Deze stage zal zeker jouw creativiteit als leerkracht en (ortho)pedagoog bijzonder prikkelen.
  • ….
  • Mustang 10 Afbeeldingen Schoenen Van LogoCowboy Beste fyYbg76

En jij?

Tot snel?Official Nike Fleece Joggingbroek Tech Jogger Heren 595k399766Nou WdCrBQoex

Geprikkeld om jouw stage bij Idee Kids vzw te doen? Maak dan je eigen solicitantenprofiel aan via de knop hieronder. Daar dien je ook een motivatiebrief een een recent CV in.
Heb je nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer 0497 41 82 31 of stuur een mailtje naar [email protected]Official Nike Fleece Joggingbroek Tech Jogger Heren 595k399766Nou WdCrBQoex.

Stage pedagogie en onderwijs
Official Nike Fleece Joggingbroek Tech Jogger Heren 595k399766Nou WdCrBQoex
Official Nike Fleece Joggingbroek Tech Jogger Heren 595k399766Nou WdCrBQoex
Cheap Adidas 3a11d 449bb Vintage Shoes q34ARjL5