E 0 En Hgkn Been Schoen S3 Ztbrn Cornelis Voetbescherming 2 PikZOXuT
Adidas DonkerblauwOriginals Print T Broek Shirt London 8nw0mN

 

Een stage pedagogie of onderwijs lopen kan het hele jaar door. We geven de voorkeur aan studenten die een stage langer dan 4 weken kunnen lopen, maar ook kortere periodes kunnen besproken worden. De stage kan plaatsvinden in Melle of Cadzand, waar overnachting op het domein Cadzandië

Adidas DonkerblauwOriginals Print T Broek Shirt London 8nw0mN

mogelijk is.

Iedere stagestudent heeft een andere achtergrond, interessegebied en eigen talenten. Daarom proberen we het takenpakket zo veel mogelijk af te stemmen in overleg met jou zodat jij kunt bijleren in iets wat jou prikkelt. Hieronder vind je een aantal voorbeeldtaken waaruit jouw stage kan bestaan. Voor jouw stage houden we een persoonlijk gesprek om te polsen naar jouw verwachtingen en je takenpakket daarop af te stemmen.

Originals On Cblackcblackftwwht W Adidas Slip Koop Superstar DH9Y2EIeW

Enkele voorbeeldtaken:

  • Pedagogische pakketten uitwerken voor scholen en jeugdgroepen die een verblijf plannen in Cadzand. Deze stage geeft je een representatieve kijk op de begeleiding van schooluitstappen.
  • Actief vormgeven van de inhoud van onze kampen door het plannen van bezoeken & workshops in specifieke kampthema’s.
  • Verder ontwikkelen van onze inspiratiedraaiboeken per kampthema. Deze stage zal zeker jouw creativiteit als leerkracht en (ortho)pedagoog bijzonder prikkelen.
  • ….
  • Homme Blanc Pull Coton Kenzo BlancMediumAmazon F855sw0014xa01 qpzVMSU

En jij?

Tot snel?Adidas DonkerblauwOriginals Print T Broek Shirt London 8nw0mN

Geprikkeld om jouw stage bij Idee Kids vzw te doen? Maak dan je eigen solicitantenprofiel aan via de knop hieronder. Daar dien je ook een motivatiebrief een een recent CV in.
Heb je nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer 0497 41 82 31 of stuur een mailtje naar [email protected]Adidas DonkerblauwOriginals Print T Broek Shirt London 8nw0mN.

Stage pedagogie en onderwijs
Adidas DonkerblauwOriginals Print T Broek Shirt London 8nw0mN
Adidas DonkerblauwOriginals Print T Broek Shirt London 8nw0mN
At Guarantee Adidas Dick's ShirtsBest Price 0wPnOk